Surirumah Jutawan Melalui Bisness Mobile Spa

Assalammualaikum & hi guys!

Welcome to my blog ❤

Ok harini nak share dgn korang, topik yg sgt2 best!

Boleh ke dgn hanya menjadi Surirumah, kita boleh bergelar Jutawan??

Jawapan nya: YES !!

Macam tak percaya kan?

Tapi anda "TERPAKSA" percaya bila anda sertai team Mobile Spa di bawah TWB.

Geng surirumah TWB yang bercuti ke Dubai baru2 ini (Dec 2019)

Ini pula geng surirumah TWB yg bercuti ke Maldives (Sept 2017)

Guys, saya tahu ...

Buat apa sahaja perniagaan, peluang untuk berjaya tetap ada dgn syarat; RAJIN, FOCUS & KONSISTEN

Tapi ada satu elemen lagi yg anda kena ada dalam menjalankan sesuatu bisness iaitu PROVEN MENTOR/ PROVEN RESULTS

Benda ni sgt2 penting! Teramat penting.

Sebab apa saya cakap sgt2 penting?

Sebab ia akan tentukan samada anda boleh pergi jauh atau sebenarnya anda hanya membuang masa.

Saya bagi contoh:

Sebelum saya serious dalam bisness Mobile Spa TWB, saya pernah cuba macam2 bisness (2008 - 2012) - 4 tahun saya mencuba!

Saya ni seorang yg sgt ber IMPIAN TINGGI.

Dan disebabkan sifat ini lah, saya tahu .. saya x boleh nak capai IMPIAN saya yg besar2 tu dengan hanya bekerja makan gaji sebagai seorang Engineer.

Zaman bergelar Engineer (2006 - 2013) 

Lalu, saya pun mula mencari lubuk2 perniagaan yg boleh dilakukan secara part time.

Saya cuba menjadi agent unit trust, attend exam dia, pergi berguru dgn mentor. Hampir setiap minggu pergi meeting di Damansara.

Tapi akhirnya, bisness saya ke laut kerana mentor saya menyepikan diri bila unit saham alami masalah. (Nampak tak peranan mentor di sini?)

Then saya mencuba bisness bakery. Saya attend kelas buat coklat, kelas buat kek, kelas buat roti..

Ketika sessi belajar membuat kek & roti tahun 2012


Tapi end up, saya give up. Sebab waktu tu, guru2 yg saya datang belajar pun, hidupnya biasa2.

Bagaimana saya nak yakinkan diri yg saya boleh kaya dgn bisness bakery sedangkan saya tidak nampak any proven results depan mata saya?

Next, saya attend kelas menjahit langsir. Waktu tu, terpengaruh dengar di radio ikim.

Kelas nya sangat mahal, RM 600 tapi yg pelik, ketika sessi kelas, tak ada langsung mesin jahit 😂

Adush, mcm manalah newbies mcm saya nak faham kalau hanya belajar teori semata2.

Dan guru tu pun, nampak hanya biasa2. Selesai kelas, tidak ada langsung sessi follow up etc.

Again, saya buang masa sekali lagi. Saya tak derlah rasa ralat datang belajar ke kelas2 di atas kerana semua itu ILMU.

Tapi yg saya ralat adalah saya telah banyak buang masa pada sesuatu yang TIADA PROVEN RESULTS!

Dan akhirnya, saya berjumpa dgn bisness yg sgt sesuai dgn jiwa keibuan saya PLUS bisness yg tunjukkan ramai proven mentor depan mata saya!

Dari sini, saya atur langkah, focus & konsisten.

Bisness Mobile Spa adalah bisness dalam bidang Kecantikan.

Dan bila kita involve dlm bisness Kecantikan, trust me! You'll go far and far.

Sebab bisness Kecantikan adalah bisness yang tidak akan terkesan dgn ekonomi. Ekonomi naik ke, ekonomi jatuh ke .. ia akan tetap berjalan.

Alhamdulillah, business Mobile Spa di bawah TWB  adalah business yg sgt luar biasa.

Kita bukan sekadar buat service Mobile Spa , tp dgn system yg diatur dlm TWB .. kita mampu untuk memiliki aset bernilai jutaan ringgit!

Bayangkan ... duit cash boleh dapat hari2 dgn service Mobile Spa.

Dan boleh pula beli property, kereta dgn system yg ada dlm TWB!


Ketika saya attend customer Spa di Bangi. Dapat cash RM 75 sekali service. Kalau 10 kali, dh RM 750! Best tak? 


Dan di bawah ini adalah rumah yg saya beli dgn hanya focus pada bisness Mobile Spa TWB!

Rumah RM 1.3 juta atas nama saya 100% . Best ke best? Walaupun saya surirumah tapi bank boleh approve. No join name with husband tau.

Hah, ni workstation saya sekarang di rumah . My dream 6 years ago came true! Alhamdulillah 


Ok asyik tunjuk results saya. Jom tengok results geng2 Mobile Spa TWB yg lain pula.

One of ahli TWB; Berjaya beli Audi 100% on her name! Without joining name with husband walaupun beliau surirumah.  



Geng2 surirumah TWB yg bercuti ke Maldives. See?? Surirumah tapi masih boleh pergi berjalan2 ke luar negara! 

Cash hasil dari service Mobile Spa. Surirumah sepenuh masa ni tau!


Kalau korang nak tengok testimony mereka yg buat cash dgn service Mobile spa dgn lebih banyak, boleh refer post saya di sini : Testimony Ahli TWB Berjaya Jana Duit


So guys, berbalik pada topik..

Boleh kah seorang surirumah bergelar Jutawan?

Jawapan saya:

In shaa Allah BOLEH!

Jika anda join team TWB yg sgt2 happening & proven. Proven dari segi earning cash dan proven dari segi bank documentation.

Kita dah buktikan, ramai yg berjaya resign selepas join TWB; lecturer, nurse, guru dan lain2. Juga yg berjaya buka kedai spa, beli kereta, beli property asbab join TWB.

So apa tunggu lagi? Time Wait For No One!

Contact nombor di bawah cepat2 tau 😁

TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG


Hubungi:

Puan Ainul Shahrazad binti Ab Razak
Certified Trainer The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ainul D Secrets Beauty & Spa
+6013-697 1176 / +6019-624 1176
ainulshahrazad@gmail.com
FB: Ainul Shahrazad Ab Razak





IG: THE_WALKING_BEAUTY_ (Ainul Shahrazad)












0 comments:

The Walking Beauty Project and Blogger Themes.