Bina Impian Anda Bersama Team Mobile Spa BOTG

Ok berjumpa sekali lagi kita ~

In shaa Allah, entry kali ni, saya ingin mengajak anda semua untuk Membina IMPIAN melalui bisness mobile spa.

Dan lebih specific nya, bisness mobile spa di bawah team B.O.T.G

Ketika gathering bersama geng2 Mobile Spa B.O.T.G


Mesti anda tertanya2 kan; Bagaimana untuk bina impian dengan buat bisness mobile spa?

Baiklah, saya akan share satu perkara yang mungkin akan buat anda buka mata dengan peluang yang ada melalui bisness mobile spa.


Saya ada kongsikan tentang betapa mudahnya untuk kita buat duit melalui bisness mobile spa ini.

Mengapa mudah sangat buat duit dengan bisness ini??

Jawapannya SIMPLE:

Bisness Mobile Spa adalah bisness dalam bidang Kecantikan.

Dan bila kita involve dlm bisness Kecantikan, trust me! You'll go far and far.

Sebab bisness Kecantikan adalah bisness yang tidak akan terkesan dgn ekonomi.

Ekonomi naik ke, ekonomi jatuh ke .. ia akan tetap berjalan.

Orang kata. bullet proof.

Wanita & Kecantikan, mana boleh dipisahkan, tak giteww.

Dan percayalah! Di Mana Ada Wanita, Di Situ Ada Peluang & Wang.

Maka sebab itu, saya katakan, memang mudah sangat2 untuk kita buat duit dengan service mobile spa ini.

Cash hasil dari service Mobile Spa. Surirumah sepenuh masa ni tau!


Baiklah, bila kita mudah untuk jana pendapatan, sudah tentu ia akan memberi kesan kepada ekonomi keluarga kita kan.

Dan dari sini lah, kita boleh susun satu persatu IMPIAN kerana ekonomi keluarga kian berubah ke arah lebih baik.

Mungkin ada antara kita yang menyimpan IMPIAN untuk:

  1. Beli rumah idaman
  2. Beli kereta idaman
  3. Tunaikan Umrah/ Haji
  4. Beri pendidikan tambahan kepada anak2 (cth nya hantar ke kelas swimming, kelas memanah, kelas melukis, kelas mengaji, kelas piano dan sebagainya.)
  5. Travel around d world
  6. Bahagiakan mak ayah , bawa mereka melancong, beli kan mereka barang yang disukai etc
  7. Sambut birthday anak, sambut anniversary, hadiahkan pasangan hadiah yang best2 (semua dengan duit sendiri tanpa susahkan pasangan)
  8. Ingin berhenti kerja dan jaga anak sendiri di depan mata
  9. Ingin bersedeqah tanpa perlu berkira2
Dan sudah tentu, setiap IMPIAN di atas memerlukan satu sumber kewangan yang mencukupi kan?

Nah, dari sini lah.. saya ingin mengajak anda untuk sama2 menyusun strategy untuk kita mencapai IMPIAN melalui bisness mobile spa ini.

Pokok pangkalnya, adalah DUIT

In shaa Allah, once anda sertai team Mobile Spa BOTG, kami akan guide anda untuk sama2 melakar & mencapai IMPIAN satu persatu.

Dan.. tahukah anda

9 senarai di atas 👆, ahli2 BOTG kami dah pun mencapainya ! (dan ada banyak lagi kejayaan lain yang dicapai oleh team BOTG)

Jadi nasihat saya,

PILIH BISNESS YANG BETUL & BISNESS YANG ADA PROVEN RESULTS
(Proven system, proven mentor yang dah berjaya, proven products etc)

Team Mobile Spa BOTG ada ciri2 di atas kesemuanya kerana kami adalah team Mobile Spa yang menggunakan sistem & produk Shaklee yang terbukti bertahan lebih 65 tahun di dunia!

Maka jangan ragu2 untuk anda sertai Team Mobile Spa BOTG k?

BOTG ~ Beauty On The Go ~ Beauty With Brain ~


Ok sehingga berjumpa lagi. bye2 ...

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline


TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG


Hubungi: www.wasap.my/60136971176


Puan Ainul Shahrazad binti Ab Razak
Certified Trainer & Founder B.O.T.G Mobile Spa
Pemilik dan Pengusaha Ainul D Secrets Beauty & Spa
+6013-697 1176
ainul83@yahoo.com

FB: Ainul Shahrazad

IG: ainul_shahrazad


0 comments:

Projek Beauty On The Go and Blogger Themes.