Mengapa Set Hamil Shaklee Terbaik

Ok Hari ni, saya nak cerita tentang Pregnancy. Sebab saya rasa topik ini sangat2 penting untuk setiap golongan wanita terutama:

1) yang belum berumahtangga

2) yang bakal mendirikan rumahtangga

3) yang baru sahaja berkahwin

4) yang sedang TTC (try to conceive), atau

5) yang sedang hamil sekalipun

Ramai yang ambil endah tau tentang Nutrisi ni. 

Ramai tak nak ambil tahu tentang Nutrisi Lengkap Ketika Hamil

Tahu tak??

Sepanjang temph 9 bulan kehamilan, kita ni akan kekurangan banyak sangat nutrien sebab our little baby ambil segala apa yg diperlukan dlm proses tumbesaran.

Kemudian, selepas melahirkan, baby serap segala nutrien dari ibu melalui susu badan pula.

Pergh... Proses melahirkan itu sendiri sudah cukup melemahkan tubuh, can u imagine kalau tubuh kita pula kekurangan nutrisi??

Ladies,

Kitaran haid, mengandung, melahir, menyusu; semua ini menyebabkan penyusutuan kalsium dari badan seorang wanita.

Seba itu, bila you tak cukup nutrisi, badan you akan mula sakit2 dan semakin lemah.

Pernah dgr org ckp; uish baru anak 2 dah macam umur 40 tahun??

Hah, ni lah antara kesan jika kita tidak mengambil berat tentang keperluan tubuh. 

Jika kurang nutrisi, tubuh & wajah akan NAMPAK TUA.

Dan jangan terkejut, bila dah tua.. you akan jadi bongkok, tulang rapuh, lemah lutut, sakit 3 serangkai dan macam2 lagi!

Ladies, 

Wanita itu tidak LEMAH. Bahkan kita sebenarnya adalah HEBAT. Kita korbankan diri kita demi surival sebuah nyawa kecil di dalam rahim.

Jadi mengapa kita nak berkira kan dengan diri kita sendiri.

Ok, saya nak story tentang Why You Have To Choose Set Hamil from Shaklee??

Satg naaa... nak keluar gi ambil anak2 sat 

Nanti saya sambung.


1 comment:

The Walking Beauty Project and Blogger Themes.