Tuesday, 5 March 2019

Part Time Job dalam Service Spa

Assalammualaikum semua !~

Ok harini saya happy sgt. Sebab baru balik dari Swiss, jadinye mood saya ni, masih terasa duk negara sejuk. hehehe. 

Anyway, korang pernah terfikir tak yang suatu hari nanti korang boleh Travel around d world hanya dengan income dari part time job you?


Image may contain: 1 person, sky, outdoor, nature and water
Gambar ketika saya di Tasik Thurn, Switzerland

Hah, ini yang saya nak share dgn uolls. 

PART TIME JOB SPA

Best SGT2 bila u buat part time job dlm service Mobile Spa! The income sooooo unpredictable, & it's amazing income tau! 

Dan korang boleh dah simpan harapan utk melancong ke luar negara! 

Orait, kenapa saya katakan Bisness Mobile Spa atau Spa Bergerak Tanpa Kedai ni sgt2 lah hebat?

Ada banyak sebab antaranya:

1- Service dalam bidang kecantikan ni adalah non stop , tak kisah ekonomi bagus ke, ekonomi gawat ke. Asalkan bisness yang melibatkan kaum wanita, mesti takkan lingkup.

2- Kaum wanita ni banyak tanggungjawab, jadi mereka tiada masa nak pergi kedai2 dsb. Agaknya kalau ada service orang datang kutip baju pun, then hantar ke dobi, mesti akan ada high demand. Jadi bila kita buat apa saja bisness yang melibatkan "Mobile" , sure akan mendapat sambutan giler2.  

katakan u bekerja. Duit gaji yang dpt setiap bulan tu mmg cukup2 je. Tak de portion u nak buat utk u pergi travel.

Suka atau tidak, u kena cari extra income kan? So kenalah buat part time job. 

Tapi apa part time job yang mudah u nak lakukan? Nak kerja kat kedai 7 eleven, komitmen nk dtg sana pula n kena stay few hours di kedai. Ish susah2.

Nak jual makanan, adush .. tak reti masak. Ambik komisen pula, sikit sangat untungnya. 

So apa part time job yang sgt simple boleh dilakukan tetapi dlm masa yang sama, boleh beri pulangan yang besar??

Tadaaaaa!!! 



Image may contain: 3 people, including Ukhty Sofia, people smiling

Image may contain: 3 people, including Ukhty Sofia, people smiling 
RM100 beb! Dalam masa tak sampai 2 jam! 



Hah, inilah dia .. part time job dalam service Mobile Spa di bawah TWB.

Ok cuba korang kira:

1 hari = RM 100
30 hari = RM 3,000

Tak boleh ke duit banyak ni bawa you pergi travel? Boleh sgt beb! Boleh lepas pergi negara Australia.


Image may contain: 14 people, including Asmah Yatni, Noratikah Mohamed Hanum, Syaz Ayuni, Ainul Shahrazad, Athirah Tieramiessyou and Nur Hawa Haider, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 11 people, including Rieda Abdullah, Nfiza Nfiza, Noratikah Mohamed Hanum, Nur Hawa Haider, Asmah Yatni and Syaz Ayuni, people standing, wedding and outdoor
Hah, ini budak2 TWB yang melancong ke Perth, Asutralia dgn menggunakan income dari Spa tau. Rm 1,600 all in! 


Amacam best tak? Hanya bila u join kelas Mobile Spa dalam TWB u ada peluang buat duit dgn sgt banyak. Sebab kami provide bukan 1 tetapi 6 penjuru income terus! 

Nak tahu berapa harga Kursus Mobile Spa yang TWB tawarkan? 

Murah sgt2 .. dan ianya lengkap. Lpeas habis kelas, korang dah xyah pening kepala fikir nak cari barang2 Spa di mana. Semua kami sediakan!

Image may contain: 3 people, including Syaz Ayuni, people smiling, text
Harga Pakej Terkini 2019



Ok kalau berminat, roger saya terus k? 013-6971176




TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG


Hubungi:

Puan Ainul Shahrazad binti Ab Razak
Pengasas The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ainul D Secrets Beauty & Spa
+6013-697 1176 / +6019-624 1176
ainulshahrazad@gmail.com
FB: Ainul Shahrazad Ab Razak





IG: THE_WALKING_BEAUTY_ (Ainul Shahrazad)


No comments:

Post a Comment